Over Huidkliniek Utrecht

Bij Huidkliniek Utrecht wordt u behandeld door erkende huidtherapeuten.

Een huidtherapeut is een paramedisch specialist die gezonde, zieke of beschadigde huid behandelt. De opleiding tot huidtherapeut is een wettelijk beschermd en geregeld in de wet BIG. De 4-jarige opleiding kan op de Hogeschool Utrecht en de Haagse Hogeschool behaald worden. Op verwijzing van een arts of specialist worden veel behandelingen vergoedt door uw zorgverzekering. Tevens kunt u meteen bij ons terecht, we zijn namelijk direct toegankelijk geworden sinds 2011.

Onze huidtherapeuten nemen de tijd voor u en geven eerlijk en duidelijk advies. Betrouwbare voorlichting en informatie gecombineerd met een zorgvuldige en doelgerichte behandeling zorgen voor het optimale resultaat. U kunt rekenen op kwaliteit en deskundigheid.

Ongewenste haargroei – Acne en acnelittekens – Huidwratjes en fibromen verwijderen – Couperose, bloedvaatjes – Rosacea – Pigmentvlekken – Oedeemtherapie – Behandeling na borstkanker – Lipoedeem – Camouflagetherapie

 • Foto van Sanne Poormohsen

  Sanne Poormohsen

  Mijn passie voor het vak, in combinatie met mijn perfectionisme, maken mij zeer gedreven. Mijn doel is om een zorgvuldige en doelgerichte huidtherapeutische behandeling op maat aan te bieden. Ik weet namelijk als geen ander dat iedere huid uniek is. Ik onderscheid mij door persoonlijk contact en individuele aandacht. Mijn werkwijze bestaat uitsluitend uit evidence based kennis op basis van wetenschappelijk onderzoek. Dit zorgt voor het hoogst mogelijke resultaat voor uw huid. Mijn missie is ten alle tijden om de gezondheid van uw huid te verbeteren.

 • Foto van Sophie

  Sophie

  De diversiteit in het vak huidtherapie spreekt mij heel erg aan. De huid is het grootste orgaan van het lichaam en bij iedereen uniek. Door de huid te analyseren, geef ik een eerlijk advies dat is onderbouwd met wetenschappelijke literatuur. Met een persoonlijk behandelplan op maat in combinatie met een zorgvuldige en doelgerichte behandeling, wil ik het beste resultaat bereiken. Als iemand met huidproblemen na de behandelingen en adviezen de kliniek zelfverzekerd verlaat is mijn doel bereikt. Het feit dat ik deze mensen kan helpen geeft mij veel voldoening en zorgt ervoor dat ik telkens weer met plezier naar mijn werk ga. Ik sta voor eerlijkheid, professionaliteit en kwaliteit bij iedere behandeling in de kliniek.

Kwaliteitsregister Paramedici

Wij zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Kwaliteitsregister Paramedici voert de registratie en herregistratie uit voor paramedische beroepen en toetst of een paramedicus voldoet aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep.

Bezoek website

Nederlandse verening van huidtherapeuten

De huidtherapeuten die werkzaam zijn bij Huidkliniek Utrecht zijn aangesloten aan de Nederlands Vereniging van Huidtherapeuten. Deze ontwikkelt kwaliteitsbeleid en organiseert na- en bijscholingsprojecten voor haar leden.

Bezoek website

Wij hanteren de meest voordelige tarieven

Bekijk tarieven

Maak direct een afspraak!

 • Meerdere keuzes zijn mogelijk.
 • :