Café au lait vlek

Een café-au-lait vlek is letterlijk vertaalt; koffie met melk vlek. Een café-au-lait vlek is een onschuldige aandoening. De pigmentcellen zijn plaatselijk wat actiever waardoor de concentratie van het pigment groter is dan de normale huid. Als iemand een cafe-au-lait vlek heeft zijn er vaak maar één of twee café-au-lait vlekken aanwezig.

Hoe ziet café-au-lait vlek eruit?

De vlek heeft een wat egale donkerder kleur dan de huid verder gekleurd is. Per persoon kan de café-au-lait vlek variëren van grootte en van vorm.

Wat kunnen wij als huidtherapeut voor u doen?

Pigmentlaser
Met lasertherapie kan het teveel aan pigment behandeld worden. Dit kan doordat de laser dan ingesteld wordt op de pigmenten in de huid. Als de café-au-lait vlek behandeld is met de laser dan zijn de pigmentcellen kapot gemaakt, waardoor de huid het gaat afschilferen. Bij een cafe-au-lait vlek wordt de vlek meestal iets lichter en gaat bijna nooit volledig weg. Vaak is
Medische camouflage
Bij een café-au-lait vlek is er ook de keuze voor medische camouflage. Hierbij wordt er gekeken naar een op maat gemaakte concealer, die de vlek zoveel mogelijk bedekt. Tevens is de medische camouflage waterproof.

Aantal behandelingen

Bij de behandelingen die de cafe-au-lait verwijderen is er geen garantie dat de plek helemaal verdwijnt of dat de plek nooit meer terug komt. Bij een cafe-au-lait vlek wordt het pigment meestal alleen lichter.

Wat kunnen we doen

Pigmentlaser

Medische camouflage

Aantal behandelingen

2 à 3 keer

2 keer

Frequentie

Gemiddeld 3 à 4 weken

Wij hanteren de meest voordelige tarieven

Bekijk tarieven

Maak direct een afspraak!

  • Meerdere keuzes zijn mogelijk.
  • :
Wij zijn tijdelijk gesloten vanwege het Coronavirus

Uit voorzorg heeft team besloten om de Huidkliniek Utrecht t/m maandag 6 april te sluiten. Wij zulllen tijdelijk geen behandelingen meer uitvoeren. Wij zijn wel telefonisch beschikbaar.

Tevens bieden we gedurende deze periode gratis intake met onze huidtherapeuten aan via Facetime, dit afspraak kunt u telefonisch of via mail maken.

Wanneer u vragen heeft of nog geen bericht van ons heeft ontvangen, neem dan gerust telefonisch 030 – 760 40 30 of per mail info@huidkliniekutrecht.nl contact met ons op.

Wij kijken er naar uit om u spoedig weer te ontvangen bij Huidkliniek Utrecht. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip. Wij wensen jullie een goede gezondheid.

Met vriendelijke groet,
Huidkliniek Utrecht