Wat is een huidanalyse?  

Een goed behandeladvies begint met een goede huidanalyse. Veel huidproblemen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop der tijd aan het huidoppervlak zichtbaar. Met behulp van de Visia worden dergelijke problemen aan het licht gebracht en kunnen de huidproblemen vroegtijdig opgespoord en behandeld worden. We verkrijgen met de Visia veel meer informatie over uw huid dan dat ons blote oog kan zien. De Visia maakt foto’s die uw huidconditie en leeftijd van uw huid in beeld brengen.  Visia kan de volgende condities in kaart brengen: 
  • Textuur van de huid 
  • UV-schade in de huid 
  • De poriën 
  • Pigmentvlekken 
  • Rode plekken 
  • Rimpels 
  • Aanwezige P.acnes bacteriën  
Een goed behandeladvies begint met een goede huidanalyse. Tijdens het intakegesprek voeren wij een huidanalyse uit met behulp van de VISIA. Zo kunnen wij uw huidconditie in kaart brengen en een startpunt vaststellen. Op basis van onze screening en de verkregen resultaten van de huidanalyse, wordt een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. In dit plan wordt de meest geschikte behandeling voor u in kaart gebracht, inclusief een passend productadvies. Tussentijds en na afloop van het behandeltraject zal een nieuwe huidscan worden gemaakt. Door vergelijking van deze foto’s wordt de voortgang van uw huidconditie inzichtelijk gemaakt. “Meten is weten” Bent u benieuwd naar uw huidconditie en de leeftijd van uw huid? Wilt u uw huidconditie verbeteren? Plan dan een gratis en vrijblijvend consult met een van onze huidtherapeutes. 

Gratis intakegesprek   

Tijdens het kosteloos en vrijblijvende intakegesprek met één van onze huidtherapeutes worden er enkele vragen rondom uw klacht, verwachting en wensen besproken. Vervolgens vindt er een screening en huidanalyse met de VISIA plaats, waarna een huidtherapeutische diagnose wordt vastgesteld. Op basis hiervan worden de behandelmethoden die het best bij uw huid passen en de bijbehorende adviezen met u besproken. Hieruit wordt een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld met een bijbehorende prijsindicatie. Bij wederzijds vertrouwen in het plan wordt een behandelovereenkomst ondertekend en kan een eerste behandeling worden ingepland.   

Wenst u een vrijblijvend consult ?

Klik [hier] om de afspraak te maken

Tarieven

Bekijk hier onze prijslijsten

 

Maak direct een afspraak!

  • Meerdere keuzes zijn mogelijk.
  • :