Acnetherapie

Bij een acnebehandeling wordt er gestart met een oppervlakte reiniging en daarna een diepte reiniging. Vervolgens worden de puistjes en mee-eters zorgvuldig verwijderd met behulp van een dunne naald die een kleine opening in de huid maakt. Door deze opening wordt de talg makkelijk naar buiten gedrukt, zodat de huid daarna makkelijk sluit zonder een litteken te veroorzaken. De huid is na een acnebehandeling meestal licht rood, maar deze roodheid trekt na ongeveer een uur weer bij.

Optioneel:
Bij de acnebehandeling van 45 minuten of langer wordt er eventueel een masker toegepast. Dit ligt eraan hoeveel tijd er besteedt moet worden aan het uitreinigen van pustels en comedonen.

Acnebehandeling met Glycolzuurpeeling

Bij de acnebehandeling met een glycolzuurpeeling wordt er een standaard acnebehandeling uitgevoerd in combinatie met een glycolzuurpeeling (link).

Werking:
De glycolzuurpeeling werkt in op de hoornlaag, waardoor de huid dunner wordt en sneller begint te delen. Als de huid dunner is kan het talg makkelijker uit de huid kan. De lage pH waarde zorgt voor een betere weerstand van de huid. De glycolzuurpeeling voorkomt door deze eigenschappen ook mee-eters en puistjes.

Intensieve acnebehandeling (Ook geschikt voor Acnelittekens)

Bij de intensieve acnebehandeling wordt de acnebehandeling met glycolzuurpeeling uitgevoerd met een speciale laserbehandeling. Als aanvulling op de behandeling wordt er bij de behandeling afgesloten met een laserbehandeling. Bij deze laserbehandeling wordt de Nd:YAG laser gebruikt die de talgproductie normaliseert en de doorbloeding van huid stimuleert door een airbrushtechniek uit te voeren.

Wij hanteren de meest voordelige tarieven

Bekijk tarieven

Maak direct een afspraak!

  • Meerdere keuzes zijn mogelijk.
  • :